Wanddecoratie om te kussen

Alu-dibond Saal Digital Wanddecoratie

Tijdens een superleuk weekendje weg in Gelderland heeft Bram hele mooie foto’s gemaakt. Ik ben dan ook superblij met een hele reeks aan prachtige foto’s van ons gezin.

Prachtige foto’s van een heerlijk weekend

Het was een heerlijk weekend en dat zie je op de foto’s dan ook direct terug. Hier kun je lezen wat we allemaal hebben gedaan in Gelderland. De foto die er voor mij écht uitsprong was die van Bodhi en mij. We zaten op de watertaxi van Gorinchem naar Slot Loevestein en het was prachtig weer. Mijn kleine lieve Bodhi vond het best wel spannend op die hele snelle boot en wilde niets liever dan dicht tegen mij aan kruipen. Dus hielden we even een fotoshoot op het dek en maakte Bram deze perfecte foto van ons twee.

Aanbieding van Saal Digital

De foto staat op mijn telefoon, in mijn Dropbox, op de PC en ik gebruikte hem voor mijn blog. Maar ik ga niet de hele dag naar mijn telefoon zitten staren om te genieten van deze foto. Dus toen ik een aanbieding van Saal Digital voorbij zag komen om een wanddecoratie uit te testen werd ik wel enthousiast. Ik heb al eerder een fotoboek mogen maken en schreef daar deze review over. Je leest het, Saal Digital levert top kwaliteit!

Saal Digital WanddecoratieGeprint op Alu-dibond

Ik hoefde niet lang na te denken over welke foto ik zal kiezen, maar de keuze uit materiaal was wel even een lastige. Ik kon kiezen uit, alu-dibond, hardschuimplaat, forex, acrylglas, canvas, galleryPrint en alu-dibond Butlerfinish®. Ik ben redelijk bekend met een aantal van deze materialen, maar hoe zou dit er dan uit komen te zien, welk materiaal leende zich het beste voor deze foto? Lastige keuze dus… Ik heb uiteindelijk gekozen voor alu-dibond, een foto geprint op aluminium. Een goede keus, ik ben er heel blij mee. De wandecoratie kwam na een paar werkdagen binnen en kreeg meteen een plekje in de woonkamer.

Jaloerse oma’s

Bram en de kinderen waren natuurlijk mega enthousiast! En toen oma Willy op dinsdag en oma Tonny op woensdag kwam oppassen, waren ze wel even jaloers op deze 40×60 cm grote wanddecoratie aan de muur. Een leuk Sint- of Kerstcadeau wellicht, want deze ga ik niet weggeven!

Meer informatie over de Saal Digital wanddecoratie vind je hier.