Kerstkaarten LoveBirds – Merry christmas (set van 4)

kerstkaart merry christmas

Ik houd van post en wat is er leuker dan een handgeschreven kerstkaart sturen en ontvangen?

Merry christmas kerstkaarten

Ik ontwierp deze kerstkaarten omdat ik heel graag een eigen setje kaarten wilde hebben. Om zelf te sturen en om te verkopen natuurlijk 🙂 De kaarten zijn te koop als set van 4 voor 2,50 euro.

Kerstkaarten

Alle kaartjes die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een gevouwen kaart zijn. Met veel kleur en vormen, of misschien alleen maar een tekst in een mooi lettertype. Alles kan! Ik luister naar jullie wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

Als je vragen hebt: stuur mij dan een mailtje.
info@marykemondria.nl

kerstkaarten