Geboortekaart Silvijn Benjamin

geboortekaart Silvijn

Voor Silvijn ontwierp ik deze stoere geboortekaart in 2011. Het geboortekaartje van mijn neefje Silvijn is gedrukt op parelmoerpapier. Hierdoor komen de kleuren prachtig  uit.

Parelmoer papier

Net als het kaartje van zijn zus Fajah Jane liet ik dit kaartje drukken op parelmoer papier. De kleuren komen zo ontzettend gaaf uiten de fade in de achtergrond lijkt bijna over te gaan in echt zilver.

Geboortekaartje

Alle geboortekaartjes die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een gevouwen kaart zijn. Met veel kleur en vormen, of misschien alleen maar de naam in een mooi lettertype. (Bijna) alles kan! Ik luister naar jullie wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

info@marykemondria.nl

geboortekaart Silvijn