Zwangerschapsverlof projectjes

Bijna 4 weken heb ik nu zwangerschapsverlof. Ik moet zeggen, deze keer is heel anders dan bij de eerste, maar ik geniet er ook op een andere manier van. Minder tijd voor rust en mijzelf, maar meer tijd voor mijn kleine/grote lieve stoere jongen.

Ravi-buitenIk heb geluk

Het weer werkt de meeste dagen ook nog mee en zo hebben we samen al heel wat kilometers gewandeld, we spelen met auto’s in alle kleuren en maten en met Duplo ben ik ontzettend creatief geworden. En daarnaast verven, kleien en tekenen we en dat hoeft echt niet altijd binnen de lijntjes. Kortom mijn creativiteit komt zeker ook los wanneer ik met Ravi de dag doorbreng. We kijken naar wild bloeiende witte en roze bomen, naar DVD’s van Pieter Post en hoe we van bruin geworden klei een slang kunnen maken om deze daarna zo snel mogelijk uit elkaar te trekken.

Hiernaast heb ik ook nog wat tijd gevonden om wat leuke projecten af te ronden. Tijdens een leuke Date2Create bijeenkomst met mijn GetCrafty collega’s en nog een aantal andere leuke creatieve vrouwen heb ik een opbergzak voor aan Ravi’s bedje gemaakt, helemaal stoer, ik ben er trots op!

Babydekentje

Daarnaast heb ik een babydekentje gemaakt van verschillende grannysquares die ik aan elkaar heb genaaid, voor in het wiegje van de baby. Ik had nog een aantal bollen wol liggen en ben na groen, blauw en okergeel begonnen aan de paarse, roze en grijze bol. Hiermee heb ik een babydekentje gehaakt voor een meisje met allemaal grannystripes. En omdat ik een jongen verwacht is deze nu te koop in mijn shop. Kijk hier. En ik heb natuurlijk een uniek en bijzonder geboortekaartje gemaakt, maar daar ga ik verder natuurlijk nog niets over vertellen, geduld 🙂

Nu de ‘oude’ bollen wol bijna op zijn, mocht ik van mijzelf eindelijk weer eens nieuwe wol kopen. Ik heb hele dikke knotten gekocht en een nieuwe dikke haaknaald. Maar wat ga ik nu maken? Inspiratie genoeg, misschien wel teveel, want ook de ideetjes voor achter de naaimachine borrelen alweer op.

Opbergzak048-Grannystipe_baby-1Hip en Handgemaakt

Zondag 28 september staan we met GetCrafty op de Hip en Handgemaakt beurs in Hengelo, dus ik heb nog wel even de tijd om wat leuke dingen te creëren. Maar ondertussen kun je ook nog steeds mijn zelfgemaakte spullen kopen via mijn website of een uniek geboorte- of bijvoorbeeld trouwkaartje laten ontwerpen door mij. De eerste opdracht voor een trouwkaart ligt alweer klaar 🙂