Voorbereidingen kunstmarkt Hasselo in volle gang

kunstmarkt

Op zaterdag 31 augustus 2013 wordt voor de achtste keer in Hengelo de kunstmarkt Hasselo gehouden.

Nu kom ik niet uit Hengelo en zegt deze markt mij eigenlijk niets, maar toch is daar dit jaar verandering in gekomen. Dankzij mijn, uit Hengelo komende, AlienTrick en Get Crafty collega’s Debbie en Marlou ben ik steeds meer op de hoogte van wat er zich allemaal in Hengelo afspeelt. En dat mag ook wel na 9 jaar, ik breng er toch bijna de helft van mijn tijd door. En in deze stad gebeuren er ook best leuke dingen, dat moet ik zeggen. Toch blijft mijn hart in Enschede 🙂

Kunstmarkt Hasseler Es

Maar op deze zaterdag ben ik te vinden in Hengelo, op de kunstmarkt in de Hasseler Es. Debbie, Marlou en ik hebben een kraampje gehuurd en zullen hier al onze handgemaakte spulletjes gaan verkopen. Nou niet alles, maar we hopen stiekem toch wel veel. De kraam is 3 bij 1 meter, ik heb dus een hele vierkante meter te vullen met mijn LoveBirds spulletjes. Ik heb de afgelopen weken al mijn creatieve energie eruit geperst en heb zoveel mogelijk mooie, leuke en unieke spulletjes gemaakt. Het is nog geen 31 augustus, dus ik heb nog even. Maar ik ben wel steeds enthousiaster aan het worden over deze markt en vooral omdat we er met z’n drieën staan. Koffie, broodjes, mensen kijken en lekker kletsen en ach, als we niets verkopen in Hengelo kunnen we het altijd nog in Enschede proberen 🙂