Mijn jongens op de cover van de Vettt zomerspecial!

Afgelopen juni stonden mijn jongens in de spotlights, ze mochten op de foto voor de Vettt zomerspecial. Niet zomaar op de foto, nee, het ging om dé coverfoto. De covershoot vond plaats in familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Lizet Beek, die alle covers voor Vettt (platform voor Twentse ouders) heeft gefotografeerd, maakte de foto’s en Pico mode uit Enschede leende ons de stoere kleding. Een super spannende middag vond ik het…
Vettt Zomerspecial

Dit zijn de Vettt zomerspecials dan 🙂

De zomerspecial covershoot op de Waarbeek

Bodhi had er niet zo heel veel zin aan en vond alles eng. Hierdoor vielen de bootjes, de eendjes en de zweefmolen af. Terwijl initieel de coverfoto gemaakt zou worden in de zweefmolen, helaas pindakaas voor dit leuke idee! Gelukkig was de draaimolen niet eng en ook de vliegtuigjes waren, in de ogen van mijn bang aangelegde peuter, redelijk save. Toch kwam zijn prachtige lach niet echt op gang, terwijl zijn grote broer Ravi op elke foto met een prachtige smile staat. Gelukkig is Lizet gewend aan het werken met bange, boze, vieze of verdrietige kinderen en hielp het personeel van de Waarbeek ook een handje mee om een glimlach op het gezicht van Bodhi te toveren, wat uiteindelijk gelukkig zeker 3 keer lukte!

Cover modellen in de dop

Ik was zichtbaar opgelucht toen Lizet, na een dik uur, aangaf dat er zeker één, maar misschien ook wel twee of drie goede coverfoto’s tussen zaten. Bodhi was er echt klaar mee en Ravi stond te trappelen om met vriendinnetje Pippa (die ook mee was) in de andere attracties te gaan. De vliegtuigjes en de draaimolen waren namelijk best saai voor kleuters van bijna 6. De jongens moesten zich van mij, na deze mededeling, wel meteen even omkleden. Op de hartstikke dure korte broek van Ravi zaten al bruine sporen van viezige vliegtuig- en draaimolen zitjes, oeps! De drie kids werden na hun tomeloze inzet verwend met een vrolijke lolly en blikje Fristi. Lizet maakte nog een paar familie kiekjes en hierna pakten we de boel snel in. We sloten af met een rondje in de oudste stalen achtbaan ter wereld, altijd leuk! Zelfs Bodhi durfde mee en kroop heel dicht tegen mij aan.

Vettt Zomerspecial

Het was echt een hele leuke middag!

Wandecoratie vol emoties

Lizet stuurde de foto’s gelukkig al snel op en wat waren ze mooi! Ze maakt vaak gebruik van scherpte-diepte, dat maakt een foto nog interessanter. Ook de kleuren zijn zo mooi levendig, terwijl het weer niet echt mee zat! Geen zon te bekennen, maar dit blijkt voor een fotoshoot perfect te zijn! Blij was ik dus, maar ik niet alleen; ik zag de gezichten van trotse opa’s en oma’s al voor me. Ik bestelde meteen twee afdrukken op aluminium. Voor de jarige opa André en voor onszelf natuurlijk. Ook liet ik enkele foto’s afdrukken op fotopapier en deze lijstte ik in voor de andere trotse opa en oma’s, die er heel blij mee waren. De foto’s zijn me enorm dierbaar, daar ben ik Lizet Beek en Yvette Bosch (van Vettt) heel erg dankbaar voor.

Vettt Zomerspecial

Ik ben zo’n belachelijk trotse mama en kijk elke dag met een glimlach naar deze dierbare foto’s aan onze muur.

Vettt zomerspecial

Ik blog nu zo’n anderhalf jaar voor Vettt. Ik blog over leuke uitjes in Twente, maar geef ook creatieve of huishoudelijke tips.  Ik geniet van het schrijven en kan mijn creatieve vrijheid er helemaal in kwijt. Superleuk vind ik het dan ook dat ‘we’ specials uitbrengen. Werken bij een magazine is namelijk een meisjesdroom van me! Dus toen ik de kans kreeg om mee te werken aan de Vettt specials, die 4 keer per jaar uitkomen, deed ik direct een vreugde sprongetje en nog steeds. Want afgelopen maand kwam de special voor de 5e keer uit. De zomerspecial zit vol met inspiratie om een fantastische zomer in en om Twente te hebben. Ik mocht dit seizoen meewerken aan twee leuke artikelen en ik leende natuurlijk mijn jongens uit voor de cover! Nieuwsgierig geworden? Download hem hier.

Vettt Zomerspecial

Knap zijn ze he?! 😉