Trouwkaart Rens & Marjolijn

trouwkaart Ren & MarjolijnRens en Marjolijn gaan trouwen

Ik ontwierp deze trouwkaart in 2015 voor Rens & Marjolijn. Het gehele pakketje past heel goed bij elkaar, het touwtje maakt de uitnodiging helemaal af. Ik kreeg veel complimenten over deze uitnodigingskaart, altijd leuk om te horen. Alle trouwuitnodigingen die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een gevouwen huwelijkskaart zijn. Met veel kleur en vormen, of misschien voorop alleen maar 2 namen in een mooi lettertype. Alles kan! Ik luister naar jullie wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

Als je vragen hebt: stuur mij dan een mailtje.
info@marykemondria.nl

trowukaart Rens en Marjolijn