Trots op mijn rokje

Rokje-Maryke

In mijn vorige blog “Lente” schreef ik over een heel leuk boekje vol met mooie en inspirerende patronen voor rokjes. Ook schreef ik over het weer, dat het soms mooier leek dan het was vanachter het glas. Maar de afgelopen dagen gold dat zeker niet. De zon scheen en de temperaturen waren zomers, GENIETEN dus!

Toch verruilde ik gisteren op deze heerlijke zomerse avond mijn tuin met luxe loungeset voor de zolder, om te werken aan een zomers rokje. Hiernaast zie je het resultaat. En vandaag heb ik natuurlijk met trots mijn creatie gedragen en het zit als gegoten 🙂

Stoffenmarkt

De materialen komen van de stoffenmarkt in Deventer, waar ik samen met mijn GetCrafty collega’s Debbie en Marlou ben geweest. Ik moet zeggen dat het me meeviel hoeveel werk het was om dit rokje te maken. En ik heb echt zin om nog meer rokjes te maken, voor mijzelf voor anderen, voor dames, meisjes, vrouwen, tieners of travestieten…. En na het lezen van de blog van Marlou op GetCrafty weet ik het zeker: Ik heb weer nieuwe stofjes nodig!

Hieronder zie je nog 2 rokjes die ik voor Marieke en Kirsten maakte.

rokje-Kirstenrokje-Marieke

No comments yet.

Join the Conversation