De pepernoten- cheesecake van Puur Deliz

Pepernoten-cheesecake

Afgelopen maand begon Silvia Tatti, een schone Italiaanse uit Enschede, haar eigen maaltijd service. Ze maakt kwalitatieve, eerlijke en pure Italiaanse gerechten, bereidt met passie!

Iedereen herkent het wel, druk, druk, druk…

Hoe fijn is het dan als je niet zelf hoeft te koken, maar wel lekker kunt eten? Geen kant-en-klaar gerecht met veel suiker en zout, maar een zelfgemaakte verse en gezonde maaltijd. Daar heb je zelf niet altijd de tijd voor, of zin in, toch? Nou ik niet! De gerechten van Silvia hoef je thuis alleen nog maar 20 tot 30 minuten in de oven te doen. Ondertussen kun je genieten van de heerlijke geur die uit de oven komt. Handig als je visite krijgt, niemand hoeft te weten hoe het echt zit 😉

Alles wordt dagvers klaargemaakt met zo veel als mogelijk biologische- en streekproducten. Waar nodig importeert Silvia zelfs ingrediënten uit Italië. Alles doet ze om jou en je eters even mee te nemen naar Italië. Je kunt Silvia ook bij jou tuis uitnodigen om live te koken, een Italian Dinner Experience. Ook draait ze haar handen niet om voor een Italian High Tea, leuk met een babyshower of vrijgezellenfeest.

Pepernoten-cheesecake BodhiPepernoten- cheesecake Puur Deliz

Mij lijkt dit allemaal erg handig en lekker. Ook al houd ik zelf erg van koken, die tijd is soms wel een ding. Daarbij weet ik zeker dat een echte Italiaanse beter weet welke ingrediënten samen voor de lekkerste echte Italiaanse smaak zorgen, het water loopt me nu al in de mond.
Dat gebeurde ook toen ik hoorde dat ik met Sinterklaas een, door Silvia zelf gemaakte, pepernoten- cheesecake mocht proberen. Dat hoef je mij geen twee keer te vragen, dus zei ik volmondig ja!

Op 3 december kwam Silvia de prachtig opgemaakte stapel cakejes langsbrengen. De bedoeling was dat we dit als toetje op zouden eten, maar ze zagen er zo lekker uit vonden mijn jongens. Ik ook! Dus hebben we er s ’middags bij de koffie al enorm van genoten. Ze smaakten werkelijk heerlijk! En ik overdrijf niet!

Dat Silvia naast versie eigen gemaakte maaltijden ook lekkere zoetigheden kan maken is dus een feit. Heb jij met Kerst of op oudejaarsavond geen zin om te koken, of heb je gewoon een enorme trek in Italiaanse zoetigheden? Ga naar http://www.puurdeliz.nl/ en ik zeg Buon Appetito!

No comments yet.

Join the Conversation