Mijn eerste blog

Mijn eerste Blog

Het is zover, mijn allereerste eigen blog. Een persoonlijk verhaaltje geschreven door mij, over mij, voor iedereen die het lezen wil.

Toch gek, ik lees al jaren blogs, columns, Tweets en posts van anderen. Ook Tweet, post en mail ik er zelf flink op los. Maar toch, zelf een blog schrijven is anders. Er is meer ruimte om na te denken over wat ik schrijven wil, een Tweet is zo verstuurd. Maar juist die ruimte maakt het lastig, want niets is natuurlijk goed genoeg.

Maar goed, een blog dus

Door mij, over mij, voor creatievelingen die houden van kleur, stof, papier en handgemaakte hebbedingen net zoals ik. Zodra ik mooie kleurencombinaties, stoffen, inrichtingen, of bijvoorbeeld een mooi patroon voor een tas zie, wil ik daar meteen iets mee. Er begint iets te kriebelen, er ontstaat een drang om iets te creëren. En omdat ik hier niet altijd meteen aan toe kom, voornamelijk uit tijdnood, sla ik het op. Dit gebeurt op allerlei plekjes, zoals Pinterest, Notes op mijn telefoon, Favorieten op de pc, of in m’ n hoofd. Zo heeft er de afgelopen tijd heel wat opgeslagen gezeten. Ik heb veel ideeën opgedaan en veel creativiteit opgespaard. Nu er door het livegaan van mijn nieuwe website weer een punt van mijn to-do lijstje is verdwenen, is er weer ruimte voor het echte werk. Namelijk leuke dingen maken achter de naaimachine.

Nog heel even wachten tot de temperatuur meegaat met het jaargetij waarin we in leven, want dan is de zolder waar ik mijn werkplekje heb weer aangenaam om te zijn.

No comments yet.

Join the Conversation