Kerstkaarten LoveBirds – Twinkle twinkle little star (set van 4)

kerstkaart Twinkle

Ik ontwierp deze kerstkaarten omdat ik heel graag een eigen setje kaarten wilde hebben. Om zelf te sturen en om te verkopen natuurlijk 🙂

Twinkle twinkle little star

Ik ben gek op post en wat is er  toffer dan om een handgeschreven kerstkaart te sturen en ontvangen? Deze kaarten zijn te koop als set van 4 voor 2,50 euro.

Kerstkaarten

Alle kaarten die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een dubbelgevouwen kaart zijn. Met veel kleur en vormen, of misschien alleen maar een tekst in een mooi lettertype. Alles kan! Ik luister naar je wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

Als je vragen hebt: stuur mij dan een mailtje.
info@marykemondria.nl

kerstkaart friend kerstkaart merry christmas
kerstkaarten