Kersenpittenzak Asian gold (3 compartimenten) – 102 (verkocht)

kersenpittenzak asianKersenpittenzak Asian Gold.

Deze kersenpittenzak maakte ik op maat. Het stofje kocht ik op vakantie in Frankrijk vorig jaar. Ik was op slag verliefd, want het is echt een heel mooi stofje met gouden accenten en de meest prachtige bloemen. Dit stofje is dus zorgvuldig uitgekozen en ik hoop dat hij heel veel warmte mag geven.

Een pittenzak verlicht bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, stress, fibromyalgie, migraine, whiplash, spanningshoofdpijn, nekpijn, schouderpijn. Het is ook toepasbaar als babykruikje.

Gebruik: De warmtezak wordt opgewarmd in de magnetron. (2 min. max. 900 Watt) Om te zorgen dat de zak langer warm blijft kun je de zak eerst nat maken voordat je deze in de magnetron doet.

Ik maak alle producten op mijn website zelf, met heel veel liefde en passie. Naast de getoonde producten maak ik ook artikelen op maat. Kersenpittenzakken kan ik maken in verschillende formaten, kleuren en vormen. Deze kersenpittenzak kost € 10,00 per stuk. Het perfecte (kraam)cadeau!

Als je vragen hebt, of deze kersenpittenzak wilt kopen: stuur mij dan een mailtje.

info@marykemondria.nl