kersenpittenzak mint pink – 100 (verkocht)

kersenpittenzakKersenpittenzak mint met roze stipjes.

Deze kersenpittenzak maakte ik op maat voor Sinterklaas. De stofjes zijn zorgvuldig uitgekozen en deze pittenzak is op pakjesavond aan een lief klein meisje cadeau gegeven. Ik hoop dat ze er heel veel warmte van heeft.

Waarvoor: Een kersenpittenzak verlicht bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, stress, fibromyalgie, migraine, whiplash, spanningshoofdpijn, nekpijn, schouderpijn. Het is ook toepasbaar als babykruikje.

Gebruik: De pittenzak wordt opgewarmd in de magnetron. (2 min. max. 900 Watt) Om te zorgen dat de zak langer warm blijft kun je de zak eerst nat maken voordat je deze in de magnetron doet.

Ik maak alle producten op mijn website zelf, met heel veel liefde en passie. Naast de getoonde producten maak ik ook artikelen op maat. Kersenpittenzakken kan ik maken in verschillende formaten, kleuren en vormen.
Deze pittenzak kost € 10,00 per stuk. Het perfecte (kraam)cadeau!

Als je vragen hebt, of deze warmtezak wilt kopen: stuur mij dan een mailtje.

info@marykemondria.nl