Handgemaakt

Ik ben gek op creëren. Zo ook op het creëren van kleurrijke handgemaakte artikelen van stof en wol. Met heel veel liefde en passie ga ik aan de slag om een unieke pittenzak te maken, een babydeken te haken of om een vlaggenlijn in elkaar te zetten. Ik luister naar jouw wensen en laat mijn creativiteit hierop los. 

Pittenzak op maat

Ik maak pittenzakken van te gek gave stofjes die ik vul met kersenpitten. De pittenzak warm je op in de magnetron of oven, zo lekker warm in de winter. Maar ook verfrissend in de zomer wanneer je hem uit de vriezer haalt. Jij bepaald het formaat en geeft je voorkeur aan m.b.t. stofjes, het aantal compartimenten en de kleuren.

Een pittenzak is een veilige manier om warm gehouden te worden en het is een goede vervanger van de kruik. Wist je dat een pittenzak ook geschikt is voor baby’s en kleine kinderen? Ik gebruik vaak stevige/wat dikkere stoffen en wanneer je een wat dunner stofje kiest, naai ik er een tweede stofje onder. Zodat de kersenpitten niet door de stof op je huid branden.

Mijn pittenzakken zijn een leuk, hip en origineel kraamcadeau, babycadeau of gewoon als cadeau voor je zelf.

Opwarm instructies Magnetron: 2 -3 minuten op 600 Watt. Heeft jouw magnetron geen draaischijf? Draai de pittenzak dan na 1,5 minuut om en schud hem even op. Anders wordt de warmte ongelijk verdeeld en kan er een deel te heet worden.

Tip: Besprenkel je pittenzak zo af en toe met wat water voor het opwarmen. Zo blijft de pittenzak net iets langer goed.

Gehaakte babydeken & gehaakte vlaggenlijn

Haken werkt ontspannend, helemaal als je niet te veel hoeft na te denken. Daarom ook haak ik geen extreem moeilijk patronen 🙂 Ik vind ontspanning in het maken van een gehaakte babydeken. Lekker op de bank, ik kan zelfs nog een beetje tv kijken tussen het tellen en wisselen van kleur door. Dat geldt ook voor het haken van vlaggetjes voor een gehaakte vlaggenlijn. Wanneer ik alle gehaakte vlaggetjes aan elkaar verbind, de kleuren samen zie, dan word ik altijd zo blij.

Ondertussen heb ik al heel wat babydekentjes en vlaggenlijnen gehaakt en ja, het blijft leuk om te doen. Ik maak een gehaakte babydeken en vlaggenlijn helemaal naar jouw wens, daarom is elk exemplaar uniek. Ik gebruik de mooiste kleuren wol en laat jou de kleuren en het formaat zelf bepalen.

Wil je een unieke pittenzak, een gehaakt babydekentje of een vlaggenlijn laten maken? Stuur mij dan een mailtje en vraag naar de mogelijkheden. Hieronder krijg je een beetje een beeld van de producten die ik eerder heb gemaakt.

info@marykemondria.nl