Gratis zomerse printables!

GiftTags_Summer_LoveBirds_Printables

Een cadeautje van mij: deze superleuke zomerse gifttags/printables die ik zelf heb ontworpen. Hiermee vrolijk je een cadeautje, potje of iets anders helemaal op. Nu het zomer is moeten we hier natuurlijk wel optimaal van genieten. Voel de vrijheid om alles mooi te maken 🙂

Printables, wat zijn printables?

Letterlijk betekend het ‘geschikt om gedrukt te worden’ en dat kun je zo ruim zien als je zelf wilt. Typ het eens in op Google of Pinterest en je zult een wereld aan Printables ontdekken. Maar het komt erop neer dat het een aantrekkelijk opgemaakt knipvel is (vaak A4) dat je thuis op je eigen printer kunt uitprinten. Op zo’n knipvel staan dan bijvoorbeeld een aantal Gift Tags (cadeaulabels), of wikkels voor glazen potjes, vouwpatronen om zelf iets in elkaar te zetten en ga zo maar door. Met printables kun je dus leuke creatieve dingen doen, zonder zelf iets te hoeven ontwerpen.

Eindeloos variëren

De variaties en stijlen zijn eindeloos en meer dan een kleurenprinter, een schaar en soms lijm heb je niet nodig. Het is goedkoop, leuk en superhip! Met een Gift Tag maak je een simpel ingepakt cadeautje helemaal af, met een leuke wikkel maak je van een glazen potje met snoepjes een leuk cadeautje. Omdat welke creatieveling printables kan ontwerpen, zijn er heel veel gave, kleurrijke en unieke exemplaren online te vinden. En door de komst van Pinterest kun je de leukste pinnen en altijd weer gemakkelijk terugvinden.

Cadeautje van mij

Van al dat kijken op Pinterest ging het bij mij natuurlijk meteen kriebelen. Dus ontwierp ik, al weer een hele tijd geleden, deze zomerse printables. Omdat ik ze al een tijdje niet meer online heb staan leek het me leuk om ze, nu het toch zomer is, aan jullie te geven. Print dit vel uit zo vaak je wilt en be creative!

Ik zou het heel leuk vinden als je een leuke foto van jou creatie met mijn gifttag(s) maakt en mij dan op social media tagt 🙂

Download hier de gifttags

No comments yet.

Join the Conversation