Familieportretten

getekend familieportret

Getekend familieportet

Ik teken al heel mijn leven. Tekenen werkt meditatief voor mij, even mijn gedachten uitzetten en alleen maar focussen op het papier. Tijdens mijn burn-out herontdekte ik hoe fijn dit is en hoe nodig ik dat had om op te laden. Op een dag zat ik thuis aan de eettafel wat te schetsen en ineens stond er een getekend familieportret van mijn eigen gezin op papier. Ik postte dit op Instagram en kreeg ontzettend veel reacties.

En toen…

Vrij snel daarna had ik mijn eerste opdracht. Hiermee trakteerde ik mijzelf op een prachtige en professionele doos aquarelpotloden van Derwent. Ik ben gek op papier #paperlover. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn aquarelpotloden doen op papier, helemaal met een beetje water en een kwastje. Maar sinds kort teken ik ook op mijn Ipad Pro en ik geef toe, dat werkt heerlijk, snel en clean.

Als je een getekend familieportret bij mij afneemt krijg je een familieportret in kleur, digitaal aangeleverd op A4 formaat. Als extra optie kun je er een unieke kleurplaat bij bestellen. Je levert mij foto’s aan van jouw gezin/familie. Ik kan zo zien hoe groot iedereen is ten opzichte van elkaar. Ook kijk ik naar kleren en kleuren. Hier mag je natuurlijk zelf ook in meedenken.

Familieportretten op maat

Hieronder een greep uit mijn getekende familieportretten. Ingekleurde, maar ook de kleurplaten die je als extra optie bij kunt bestellen. Op mijn creatieve Instagram account Studio Maryke Mondria vind je nog meer getekende familieportretten. Neem snel een kijkje 😉

info@marykemondria.nl