Geboortekaartje Fajah Jane

geboortekaartje FajahMiss Fajah Jane

Ik ontwierp dit geboortekaartje in 2007 voor mijn nichtje Fajah Jane. Nu al heel groot en knap, wat gaat de tijd toch snel…

Rood, oranje en roze voor Fajah Jane

Het kaartje is stoer en toch ook meisjesachtig. Hij knalt er echt uit met al dat roze, rood en oranje. Het is een vierkant gevouwen kaart met het formaat 148 x 148 mm. De kaart is gedrukt op parelmoer papier en dat geeft zo’n tof effect!

Geboortekaartje

Alle geboortekaartjes die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een gevouwen kaart zijn. Op wit glad papier, parelmoer of juist met veel textuur. Met veel kleur en vormen, of misschien alleen maar de naam in een mooi lettertype. (Bijna) alles kan! Ik luister naar jullie wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

info@marykemondria.nl

geboortekaartje Fajah Jane