Geboortekaartje Casper Ricardo

geboortekaartje Casper

Ik ontwierp dit vrolijke geboortekaartje in 2010 voor mijn neefje Casper. Uilen waren dat jaar helemaal in en het kaartje viel dan ook erg goed in de smaak.

Uiltjes voor Casper

Het kaartje voor Casper is vierkant, net als het kaartje van zijn zus Fajah. Dit kaartje is alleen gedrukt op heel mooi glad papier, zo komen de zachte kleuren mooi tot hun recht.

Geboortekaartje

Alle geboortekaartjes die ik maak zijn persoonlijk en uniek. Dat kan een enkelzijdige, of juist een gevouwen kaart zijn. Met veel kleur en vormen, of misschien alleen maar de naam in een mooi lettertype. (BIjna) alles kan! Ik luister naar jullie wensen en geef hier mijn eigen creatieve draai aan. Ik sta open voor verschillende stijlen en materialen en denk graag mee, kom maar op!

info@marykemondria.nl

geboortekaartje Casper Jonathan