Creatieve update van mij

marykes-stoffen

Het is alweer even geleden dat ik van me heb laten horen. Maar mijn kleine excuus is nu bijna 6 maand oud. Wat is het gezellig met 2 kleine kindjes in huis, ik geniet van mijn twee mannen, broertjes die gek op elkaar zijn.

Bloggen kost tijd

Helaas schiet het bloggen er wel een beetje bij in. Maar ondertussen gaat het creatieve werk gelukkig wel gewoon door. De naaimachine staat niet stil, ik heb me de laatste tijd gericht op het maken van box opbergzakken, in alle kleuren, printjes en maten. Daarnaast heb ik ook nog enkele pittenzakken gemaakt. De herfst komt eraan dus ik heb de hoop er hier nog veel meer van te mogen maken. Ik heb afgelopen zondag de leukste stofjes gekocht op de stoffenmarkt in Enschede, dus alle nieuwe bestellingen zijn welkom. Debbie, Marlou en ik hebben 28 september op de Hip en Handgemaakt Markt in Hengelo gestaan. Het was heerlijk weer, we hadden een leuke plek en de bezoekers waren erg positief en enthousiast over GetCrafty. Ik vind het altijd zo leuk en gezellig om achter een kraam te staan, helemaal met deze twee dames. Ik heb nu al zin in de volgende markt 🙂

Box-opbergzakStofjes en kaarten

Naast creatief met stofjes ben ik ook bezig geweest met het ontwerpen van kaartjes. Geboortekaartjes, uitnodigingskaartjes, zo ontzettend mooi om te doen. Voor mijn eigen kleine Bodhi maakte ik natuurlijk een uniek geboortekaartje, maar ook voor baby Ravi Fabian Silver (leuke naam he!) maakte ik een kaartje met een Indiase olifant bestaande uit allemaal kleine figuurtjes. Ook ontwierp ik een uitnodiging voor een jubileumfeest met het thema ‘De nieuwe natuur’ en ik maakte een trouwkaart met vele lettertypes.

BodhiAl deze kaarten zijn te zien op mijn website. De box opbergzakken en andere dingen zoals twee mooie crème/goudkleurige gehaakte kussens zal ik ook snel plaatsen, want misschien ben je al wel bezig met het uitzoeken van leuke Sinterklaas- of Kerstcadeaus. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn natuurlijk 🙂 Maar eerst gaan we genieten van de herfst.

 

No comments yet.

Join the Conversation