Contact

Maryke-ContactHeb je een vraag, opmerking of reactie? Neem contact met me op.

Getekend familieportret

Word jij enthousiast van mijn getekende familieportretten? En wil je ook wel zo’n gave tekening aan de muur? Of wil je een bijzonder en persoonlijk cadeau geven? Dat kan, ik ga graag voor je aan de slag.

Handgemaakt

Heb je iets gezien dat je graag wilt hebben en op maat wilt laten maken? Een pittenzak of geboortedekentje bijvoorbeeld. Stuur mij dan een mailtje met jouw wensen m.b.t. het op maat maken.

Unieke kaarten

Op mijn website krijg je een beeld van de stijlen die ik kan verwerken in de unieke en persoonlijke kaarten die ik ontwerp. Weet je niet zeker of ik kan maken wat jij leuk vindt? Try me! Stuur me een mailtje dan komen we er samen vast uit.

Bloggen

Ook krijg je een beeld van mijn schrijverskunsten. Contentcreatie is echt een enorme passie van me. Ik heb veel ervaring in en kennis van (Online) marketing. Ik schrijf al mijn hele leven en groei hierin nog elke dag. Ik blog op deze website, maar ook op het inspiratieplatform voor Twentse ouders: Vettt.nl en ook zo af en toe op Boyslabel. Ik sta altijd open voor leuke uitdagingen en unieke kansen! Daar houdt een creatieveling nou eenmaal van 🙂

Liefs Maryke Mondria
LoveBirds

info@marykemondria.nl